Als je in het trotse bezit bent van een Apple Watch, dan wil je ook dat je Apple Watch optimaal functioneert. Gelukkig zijn er tal van handige accessoires beschikbaar om het meeste uit je Apple Watch te halen. In deze blog beschrijven we de belangrijkste accessoires.

1. Bandjes

Het eerste wat je wilt kiezen om je Apple Watch te personaliseren, is een stijlvol bandje voor Apple Watch. Of je nu van sportief rubber houdt of een elegante leren look verkiest, Apple heeft voor ieder wat wils. Bedrijven zoals Nomad en Casetify bieden ook bandjes van hoge kwaliteit aan, vaak tegen een fractie van de prijs van Apple's eigen bandjes. Voor het meest volledige overzicht, kun je kijken op online platformen voor telefoons en andere accessoires. Hier kun je vaak alle merken zien en het mooiste bandje kiezen voor jouw Apple Watch. Let wel goed op dat het bandje past bij jouw specifieke Apple Watch model.

2. Oplaadstandaarden

Niemand houdt meer van kabels die in de knoop zitten. Daarom zijn de draadloze oplaadstandaarden in opmars. Deze minimalistische laadstations hebben vaak ruimte voor je Apple Watch, je iPhone en je Airpods, waardoor al je Apple apparaten een georganiseerde thuisbasis hebben. Een must-have accessoire dus die weinig ruimte in beslag neemt en ook nog eens een prachtige accessoire is voor je nachtkastje.

3. Beschermhoesjes

Als je een actieve levensstijl hebt, of gewoon een beetje onhandig bent, kan een beschermhoesje een slimme investering zijn. Hoesjes kunnen je dure horloge beschermen tegen krassen, stoten en zelfs waterschade. Een hoesje is een hardcase voor je Apple Watch. Een beschermhoesje is ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen waardoor je je Apple Watch nog verder kunt personaliseren.

4. Screenprotectors

Het scherm van je Apple Watch kan net zo gevoelig zijn voor krassen als dat van je iPhone. Een screenprotector kan helpen om dit te voorkomen. Screenprotectors zijn zo ontworpen dat ze de gevoeligheid van de touchscreen niet beïnvloeden, terwijl ze tegelijkertijd optimale bescherming bieden.

5. Extra oplaadkabels

Het hebben van een extra oplaadkabel op je werk of in je tas kan een uitkomst zijn als je batterij leeg raakt. Hoewel de meeste Apple Watches een hele dag meegaan, is het altijd handig om een back-up te hebben voor het geval dat.

6. Draagbare opladers

Voor die momenten dat je onderweg bent en geen stopcontact bij de hand hebt, komt een draagbare oplader goed van pas. Deze compacte apparaten zijn lichtgewicht en kunnen je horloge volledig opladen. Zo kun je een hele trein of vliegreis gebruik maken van je Apple Watch zonder lege batterij.

7. Apple Watch houders

Heb je ooit je Apple Watch willen gebruiken als nachtklok of mini-wekker? Er zijn houders beschikbaar die je horloge rechtop kunnen houden terwijl het oplaadt, waardoor het perfect is voor nachtelijk gebruik. Je hoeft niet meer in het donker te zoeken naar je Apple Watch.